Handhavingsjurist omgevingsrecht

Standplaats:
Gouda
Startdatum:
01.04.2019
Einddatum:
30.09.2019
Maximaal tarief:
€ 100.00
Uren per week:
36

De Omgevingsdienst Midden-Holland is voor haar afdeling Bouw- en woningtoezicht per direct op zoek naar een handhavingsjurist omgevingsrecht.

Je behandelt zelfstandig handhavingszaken rond overtredingen van bouw- en RO-regelgeving. Je zorgt voor de communicatie met de overtreder, de gemeente en eventuele verzoekers om handhaving. Daarnaast behandel je bezwaar- en beroepszaken. Ook geef je juridische adviezen aan onze opdrachtgevers (gemeenten en provincie) over de bouw- en RO-regelgeving.

Kandidaten dienen een juridische opleiding te hebben op minimaal HBO-niveau en minstens zeven jaar ervaring met de genoemde taken in de afgelopen 10 jaar. 
Kandidaten die ervaring hebben met handhaving op gebied van brandveiligheid en illegale bewoning (permanente bewoning van recreatieverblijven en arbeidsmigranten) hebben de voorkeur. je hebt 
ervaring met en kennis van Woningwet, WABO, AWB en WOB. Ook heb je ervaring om als vertegenwoordiger op te treden in bezwaar- en beroepszaken

Het is belangrijk dat je beschikt over goede contactuele vaardigheden en dat je kunt meedenken met onze opdrachtgevers. Je hebt een goede politieke antenne. Je bent iemand die initiatiefrijk en enthousiast is, kan overtuigen en een oplossings- en resultaatgerichte instelling heeft.

De ODMH is een dynamische overheidsorganisatie. We werken voor meerdere gemeenten en de provincie en hebben daardoor te maken met een breed scala aan handhavingszaken. Elke dag is anders!

De ODMH is goed bereikbaar, zowel met de trein als per auto (gratis parkeren). 

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten